Barnträning

Brasiliansk Jiu jitsu för barn 6-15 år

För att anmäla ert intresse för barnträning så skicka ett mail till info@apexkalmar.se, vi behöver ert barns namn och ålder(6-15år).

Priset för att träna en termin är 500 kr där medlemsavgiften ingår.

Ert/era barn kommer sakta introduceras in i BJJ:n genom lekar och olika övningar. Vi vill att alla ska ha roligt samtidigt som de tränar en kampsport. För 6-9åringarna är det fokus på rörelse och lek men också grunder och positioner i BJJ. För 10-15 åringarna är träningen mer inriktad på att lära sig sporten och de tekniker som är godkända utifrån gällande tävlingsregler för barn vilket innebär att barnen får lära sig positioner, nertagningar, svep, lås och strypningar baserat på deras förutsättningar och nivå. Alla barn får komma ner och träna ett “prova på” pass. Efter den träningen så får de sedan bestämma om de vill fortsätta.

Första gången de kommer ner så kan de ha på sig träningsbyxor/shorts och t-shirt. Efter detta så behöver barnet en Gi som finns att köpa på klubben. Vi vill att alla som tränar har god hygien på händer och fötter samt klippta naglar. Detta för allas trivsel.

Barnträningen startar ht 2020 den 25 augusti. Träningstider står under fliken “Schema”.

Instruktörerna: Johan G, Kristoffer, Josefine och Johan K.

Varmt välkomna!